Info & mainostaminen

Tarjousnet.fi -sivusto on perustettu tarjoamaan kustannustehokas ja nykyaikainen mainostila yrityksille. Puhtaasti markkinointiin ja mainontaan perustuva Tarjousnet.fi tarjoaa asiakkailleen näkyvää, toimivaa, kilpailukykyistä ja ennen kaikkea edullista mainontaa ilman turhia oheiskuluja, samalla tukien asiakkaan muita markkinointiviestintätoimia. Verkossa mainokset eivät mene roskiin ja levikki on laaja, kohderyhmää ovat käytännössä kaikki, joilla on mahdollisuus päästä nettiin. Olemme suunnitelleet Tarjousnet.fi -sivuston pienyrittäjille ystävälliseksi, niin hinnoittelun, kuin helppokäyttöisyytensäkin puolesta.

Markkinointia tehdään yhteistyössä yritysten kanssa. Yrityksen kannattaa lisätä esimerkiksi linkki Tarjousnetin sivuille ja mainita mm. printtimainonnassaan mainostavansa Tarjousnet.fi sivuilla.

Mainostaminen Tarjousnet.fi -sivuilla on helppoa ja edullista. Voit lähettää valmiin materiaalin meille ja me päivitämme mainostilasi. Entä jos tuote loppuu kesken kampanjan? Me lisäämme tuotteen kohdalle loppuunmyyty -tekstin mainostajan luvalla tai vaihdamme uuden tuotteen tai kokonaan uuden mainoksen tilalle. Materiaalin lisääminen onnistuu myös erikseen myytävän omahallinta –paketin kautta, jolloin mainostamisen kustannukset jäävät todella pieniksi.

Halutessasi hoidamme koko markkinoinnin: teemme mainokset, päivitämme ne sivuille ja pyynnöstä muokkaamme tai poistamme.

Mikäli teillä on oma mainostuotanto, omahallinta -palvelumme on todella hyvä vaihtoehto. Saat oman salasanan ja tunnuksen, joilla päivität mainoksesi silloin kun siihen on tarvetta. Yhdellä sopimuksella saat 1-3 mainosta yhtä aikaa näkyviin, tarpeen mukaan. Selattavia sivuja yhdessä mainoksessa voi olla 50, eli saat yhdellä mainossopimuksella 150sivua käyttöösi. Näin sivuston on mahdollisuus olla yrittäjälle myös koko markkinoinnin pohja helppokäyttöisyytensä ja saavutettavuutensa ansiosta.

Tutustu hinnastoon ja ota yhteyttä niin etsitään paras ja edullisin vaihtoehto!

Mielipidemittari

Onko suomesta tullut aiempaa turvattomampi?


KYLLÄ EI

Edelliset kyselyt

Hakusanan minimipituus on 4 merkkiä.

Hakusanoja tarjouksista

toyota auto teholastu Mitsubishi Kaihdin Joululahja Kasvohoito
Info ja mainostaminen
Yhteydenotto
Hinnasto (tul mediakortti)
 
Copyright 2014- Tarjousnet.fi
 
Kirjaudu